Nieuwbouw grondstofsilo’s
Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe uitbreiding van onze grondstofsilo’s. Hiermee wordt de opslagcapaciteit vergroot met 4 x 75 ton hierdoor kunnen andere (kleinere) silo’s flexibeler gebruikt worden voor nieuwe grondstoffen. E.e.a. is noodzakelijk door de gestage uitbreiding van ons assortiment.

Uitbreiding verpakkingslijnen
Op onze inpakafdeling zijn onlangs 2 multifunctionele inpaklijnen voor kleinverpakkingen geïnstalleerd. Met deze grote investering is Jonker Petfood in staat nog meer diverse verpakkingen (o.a. pouch en single-lip) perfect te sluiten. Samen met de reeds bestaande inpaklijnen kunnen wij na deze uitbreiding (bijna) alle verpakkingsvormen vanaf 40 gram t/m 20 kg. inpakken. Ook bestaat de mogelijkheid om te verpakken onder CO2 / stikstof waardoor optimale versheid gegarandeerd kan worden.

Nederlandse Vereniging van Gezelschapsdieren / dierendiploma Verantwoord huisdierbezit begint bij de juiste kennis over huisdieren en hun behoeften. De NVG, waarvan Jonker Petfood lid is, draagt daarom alle initiatieven met betrekking tot educatie over huisdieren een warm hart toe. In het bijzonder ondersteunt de NVG het DierenDiploma, een initiatief van de Stichting Met dieren meer mens. Het DierenDiploma is een speciaal ontwikkeld lespakket voor de kinderen in groep 5 van de basisschool. De link van de website is: http://dierendiploma.nl

Villa Pardoes

Jonker Petfood heeft voor een periode van min. 5 jaar steun toegezegd aan Villa Pardoes in Kaatsheuvel. Villa Pardoes is een stichting die kinderen een onvergetelijke week vakantie bied. Het gaat hier om kinderen die een ernstige, mogelijk zelfs levensbedreigende ziekte hebben. Even een weekje niet aan hun ziekte denken. Even lekker alles vergeten…
Naast Villa Pardoes is Jonker Petfood ook sponsor van Inloophuis Toon in Waalwijk. Een inloophuis wat open staat voor alles mensen in de regio Waalwijk die te maken hebben met de vreselijke ziekte kanker.