Over ons

Tijdig en gecontroleerd

Jonker Petfood BV richt zich op de grootschalige productie van droogvoer voor honden en katten in het basis, medium en premium segment.

Jonker Petfood is een familiebedrijf met ongeveer 50 werknemers. Onze historie gaat terug tot de oprichting in 1937 in het dorp Veen, gelegen in het mooie Land van Heusden & Altena. Een belangrijke stap werd gezet bij de verhuizing in 1992 naar de huidige locatie. Het gaf ons bedrijf de ruimte om steeds de nieuwste productiemachines en afvullijnen te installeren. In 2011 vond de meest recente uitbreiding plaats met de aankoop van extra magazijn- en kantoorruimte naast onze bestaande fabriek.

Jonker Petfood beschikt over moderne lijnen voor alle productiestappen, zoals extruderen, persen, mengen, afvullen en verpakken. Door vergaande automatisering en een uitmuntende kwaliteitszorg (volgens de normen van FSSC) is uw private label in vertrouwde handen. Fabriek, kantoren en magazijnen zijn gevestigd in Waalwijk op één locatie, centraal gelegen te midden van alle belangrijke snelwegen.

Onze klanten zijn onder andere grote en middelgrote inkooporganisaties van supermarkten, groene warenhuizen en huisdierspeciaalzaken. Het is ons doel om niet alleen uit te blinken in kwalitatief goede voeders, maar ook om het proces van warehousing, transport en levering af te stemmen op de wensen van onze afnemers.

Bent u verantwoordelijk voor inkoop of assortimentssamenstelling? Dan heten wij u van harte welkom bij ons bedrijf. Graag horen wij hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Wilt u een virtuele rondleiding door ons bedrijf? klik hier.

Zo ondersteunen wij u bij uw branding en private label. klik hier.