Private label

Uw merk in goede handen

Jonker Petfood BV richt zich op de internationale markt voor huisdiervoeders. Wij zijn koploper in stiptheid en willen dat ook blijven. Dat merkt u als klant aan de kwaliteit van onze leveringen – alle vervoerscondities zijn bespreekbaar.

Wij produceren Basic, Medium en Premium hondenvoer en kattenvoer in private-labelverpakkingen. Droogvoer in zakken of big bags, helemaal volgens uw wensen en met speciaal voor u ontworpen verpakkingen. Als geen ander houdt Jonker Petfood rekening met de verschillen in huisdiervoeders per land. Dat betekent dus dat u de eindgebruiker een product kunt aanbieden met de juiste receptuur en in de juiste vorm. Graag stellen wij onze kennis in dienst van uw merk en helpen wij u bij de ontwikkeling van uw producten.

De voeders worden in onze moderne fabriek in Waalwijk vervaardigd, staan voortdurend onder strenge controle volgens de kwaliteitsnormen GMP en IFS. Onze voeders beantwoorden aan alle wettelijke voorschriften. Onze maatstaven voor ontwikkeling, verpakking, productie en expeditie zijn minstens zo streng als uw kwaliteitseisen. Daarom zijn wij voor uw inkooporganisatie of winkelketen een betrouwbare partner.

Hebt u vragen over private-labelproducten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

Basic, Medium en Premium hondenvoer: klik hier.

Basic, Medium en Premium kattenvoer: klik hier.